choop



March 17, 2011

gemuk or kurus ??

haluuuuuuuuuuu.....
yang mana baca my blog mesti pelik kan asal la aku tak tido2 lagi time cmni...
ni la lumrah seorang petani tanam anggur yang berjaya...
bangun lambat..
tido pon mesti la lambat kan...
kena kasi balance..
bukan time blaja akaun jew nak kena balance....heee
time cmni aku tak boleh nak tido...
duk fikir mesti kurus ke atau biar je gemuk...
lately aku dah jarang makan nasi...
bukan setakat nasi jew...
x makan langsung pon ada...
sebab nak kurus kan...
sampai skrg ni tiba2 terasa sakit lak perut...
petang tadi lepak jap kat NZ w.maju dengan membe2 my sis...
baru 3hari tak jumpa dah cakap kurus...
tapi pucat...
adeehhh....elok2 nak kembang tiba2 tak jadi lak....
kalau kurus sakit buat apa kan...
tapi walau macam mana pon aku tetap nak kurussssss!!!!!
biarlah apa nak jadi...terima jelahhhh :)
hope korg doakan yg terbaik untuk aku oke...

**kurus tu cantik ke?
**kurus tu bergaya ke?
**kurus tu anggun ke?

anda rasa cmneeeeeee ?????

SALAH KE GEMUK?tu persoalannya......

March 14, 2011

ballonn.